“IDENTITETI SHQIPTAR PËRBALLË TJETRIT NË VEPRËN E I.KADARESË”- LEKSION I HAPUR NGA PROF. DR. KE JING

Në datën 05 shkurt në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Identiteti shqiptar përballë tjetrit në veprën e I. Kadaresë” nga prof. dr. Ke Jing. Në këtë prezantim ishin të pranishëm edhe prof. dr. Shaban Sinani  dhe akademikja Floresha Dodo, e cila bëri edhe një prezantim të profilit shkencor të studiueses albanologe si dhe u ndal në disa nga projektet kryesore të saj.  Prof. dr. Ke Jing tha se në studimin e saj spikatin ndërlikimet historike  në procesin e formimit të identitetit shqiptar. Rektori i universitetit, prof. dr. Ali Jashari dhe përgjegjësja e departamentit të gjuhë- letërsisë prof. as. dr. Jonela Spaho u shprehën të hapur për të zhvilluar takime të tjera në kuadër të bashkëpunimit me katedrën që drejton prof. dr. Ke Jing në Universitetin e Pekinit.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet