Thirrje per pjesemarrje ne Takimin e 11 nderkombetar te veprimtarive kerkimore ne biznes dhe menaxhim

Lexo më shumë në linku më poshtë :
https://ipag-irm.sciencesconf.org/

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com