THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN STUDENTORE, KSFE - 2020

Studentët e programeve të studimit Master Profesional, si dhe studentët e vitit të dytë dhe të tretë, të programeve të studimit Bachelor, janë të ftuar të aplikojnë për t’u bërë pjesë e Konferencës Studentore të Fakultetit të Ekonomisë me temë:

GURUTË E CILËSISË DHE KONTRIBUTI I TYRE

Studentët e interesuar janë të lutur të dërgojnë kërkesën e tyre brenda datës 15 Mars 2020 në adresën: studimeekonomike@gmail.com
Në kërkesë duhet të jepen detaje për grupin dhe temën e përafërt, si për shembull:

  1. Emër Mbiemër, Fakulteti, Programi i Studimit, Kursi
  2. Emër Mbiemër, Fakulteti, Programi i Studimit, Kursi

          Titulli i temës së përafërt që do të trajtohet.

Për më shumë informacion

Konferencë studentore, KSFE - 2020

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com