SHTYHET AFATI I PRANIMIT TË ARTIKUJVE PËR BULETININ SHKENCOR TË FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Njoftohen të gjithë të interesuarit se artikujt për botim në Buletinin Shkencor të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë “Vjetari Shkencor 6”, mund të dërgohen në adresën e mëposhtme:

vjetarifef@gmail.com

Afati i pranimit të punimeve është dt. 31.07.2019.

Abstrakti si dhe artikulli i plotë duhet të dërgohen vetëm në gjuhën angleze.

Botimi do të jetë vetëm online.

Të gjithë artikujt do t’i nënshtrohen kontrollit softwere për t’u shmangur plagjiaturat e mundshme.

Udhëzimet për autorët (pdf)

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com