REKTORATI

GODINA E REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ËSHTE NDËRTUAR SI NJË GODINË E RE E KAMPUSIT UNIVERSITAR, NË VITIN 2017 DHE  U PËRURUA NË MARS TË VITIT 2018.

NË KËTË NDËRTESE NDODHEN: 

 • SELIA QENDRORE E REKTORATIT
 • SALLA E SENATIT AKADEMIK
 • QENDRA E INOVACIONIT
 • ARKIVI I UNIVERSITETIT
 • ZYRAT E ADMINISTRATËS
 • BIBLIOTEKA UNIVERSITARE
 • QENDRA “NOLIANE”
 • QENDRA E KARRIERËS DHE ALUMNI
 • QENDRA RINORE DHE SPORTIVE
 • QENDRA E INFORMACIONIT 
 • AUDITORË PËR PROGRAMET E STUDIMIT MASTER

GODINA U RIKONSTRUKTUA SIPAS PARAMETRAVE DHE STANDARDEVE MË TË LARTA NDËRKOMBËTARE DUKE OFRUAR KUSHTE BASHKËKOHORE PËR PUNËN E STAFIT ADMINISTRATIV DHE PROCESIN MËSIMOR TË STUDENTËVE. AJO ËSHTË E PAJISUR ME TË GJITHË BAZËN MATERIALE DHE DIDAKTIKE TË NEVOJSHME, SI DHE JANË NGRITUR KAPACITETET E DUHURA QË LIDHEN ME TEKNOLOGJINË E INFORMACIONIT.
KJO GODINË RRETHOHET NGA NJË MJEDIS I GJELBËRUAR, I CILI ËSHTË NË HARMONI TË PLOTË ME PARKUN “RINIA” TË QYTETIT TË KORÇËS.

  

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com