REGJISTRIMI NË BIBLIOTEKËN DIGJITALE PROQUEST

Fondi i Bibliotekës së Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, duke filluar nga sot e në vazhdim, krahas studentëve dhe stafit, do të vihet në shërbim të komunitetit kundrejt pagesës 300 lekë në vit.

Në këtë shërbim përfshihet:

-Aksesi në Bibliotekën Digjitale PROQUEST  dhe Librarinë online

-Regjistrim fizik në Bibliotekat e katër fakulteteve të UNIKO

-Bibliotekën Shkencore pranë Rektoratit

-Bibliotekën e Qendrës së Ekselencës pranë FEF

Për më tepër informacion drejtohuni në Qendrën e Informacionit pranë Rektoratit

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com