NJOFTIM SHUMË I RËNDËSISHËM PËR STUDENTËT E PROGRAMIT “INFERMIERI E PËRGJITHSHME”, QË KANË PËRFUNDUAR STUDIMET ME KOHËZGJATJE 3.5 VITE AKADEMIKE

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E PROGRAMIT TË STUDIMIT  “INFERMIERI E PËRGJITHSHME”, TË CILËT KANË PËRFUNDUAR STUDIMET ME KOHËZGJATJE 3.5 VITE AKADEMIKE NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” TË KORÇËS,  SE DIPLOMA E TYRE EKUIVALENTOHET ME DIPLOMËN “MASTER I SHKENCAVE” DHE I PËRSHTATET NIVELIT 7 TË KORNIZËS SHQIPTARE TË KUALIFIKIMEVE.

REKTORATI I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”, KORÇË

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com