NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNË NË SHKOLLËN TEKNIKE–PROFESIONALE “ENVER QIRAXHI” POGRADEC

Agjencisë Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive shpall njoftimin për pozicion e lirë të punës:

  • Sekretar në Shkollën Teknike – Profesionale “Enver Qiraxhi” Pogradec

Afati i fundit për dorëzimin e dokumentave është data: 20 tetor 2020

Dokumentat e aplikimit duhet të dorëzohen në protokollin e Shkollës Teknike-Profesionale “Enver Qiraxhi”, Pogradec.

Për më shumë informacion mbi kriteret, procedurat e aplikimit dhe dokumentat klikoni linkun:

http://akpa.gov.al/wp-content/uploads/2020/10/shkolla-pogradec-sekretari.pdf