NJOFTIM PËR STUDENTËT QË PËRFITOJNË BURSË

Të gjithë studentët e ciklit të parë të studimeve që përfitojnë bursë,  përfshirë në listën e mëposhtme, që nuk kanë hapur akoma llogari bankare (pavarësisht njoftimeve të publikuara nga Drejtoria e Financës në monitoret e fakulteteve, në faqen zyrtare të internetit të Universitetit “Fan S. Noli”, si dhe në sekretaritë e fakulteteve), deri më datë 19.04.2019 duhet të hapin një llogari bankare pranë bankave të nivelit të dytë (CREDINS) dhe të dorëzojnë pranë Drejtorisë së Financës vërtetimin me numrin e llogarisë. Pas dorëzimit të numrit të llogarisë, Drejtoria e Financës do të kryejë pagesën e bursës për secilin student.

Nr.

Fakulteti

Emri

Mbiemri

1

Edukimit dhe Filologjisë

KRISTINA

ARMATA

2

Ekonomisë

KLEDIS

MEAS

3

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

KESI

KRASTA

4

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

XHOHANA

AGOLLI

5

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

RESINA

QELESHI

6

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

MIRA

JONUZI

7

Edukimit dhe Filologjisë

AMBRA

XHUTI

8

Bujqësisë

KLEMENTINA

PASHOLLARI

9

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

INESA

HYKA

10

Ekonomisë

KASANDRA

RUSHIT

11

Ekonomisë

ENDRI

DUDA

12

Edukimit dhe Filologjisë

KRISTJANA

BYREKU

13

Edukimit dhe Filologjisë

KRISTI

LIMONI

14

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

PAVLINA

DUDO

15

Ekonomisë

ERIOLA

DAUTLLARI

16

Ekonomisë

ANDI

DEMOLLARI

17

Ekonomisë

DENADA

SADIKLLARI

18

Bujqësisë

PAULIN

METE

19

Bujqësisë

NJUXHERS

BEQIRAJ

20

Ekonomisë

MARJO

ÇEKREZI

21

Ekonomisë

PAMELA

AGOLLI

22

Ekonomisë

ALEKSANDRA

NAKE

23

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

ERJOL

LUSHNJAKU

24

Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

BLEONA

SHKIRA

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com