NJOFTIM PËR STUDENTËT QË KANË PAGUAR TARIFËN

Të gjithë studentët e ciklit të parë të studimeve, të cilët kanë kryer pagesën e plotë të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2018 – 2019, të përfshirë në listën e mëposhtme, të cilët nuk kanë hapur akoma llogari bankare (pavarësisht njoftimeve të publikuara nga Drejtoria e Financës në monitorët e fakulteteve, në faqen zyrtare të internetit të Universitetit “Fan S. Noli”, si dhe në sekretaritë e fakulteteve), deri më datë 19.04.2019 duhet të hapin një llogari bankare pranë bankave të nivelit të dytë (CREDINS) dhe të dorëzojnë pranë Drejtorisë së Financës vërtetimin me numrin e llogarisë. Pas dorëzimit të numrit të llogarisë, Drejtoria e Financës do të bëjë kthimin e plotë apo të pjesshëm të tarifës së paguar.

Nr.

Programi i studimit

Emri

Mbiemri

1

Gjuhë Angleze

MARINELA

TANDILI

2

Gjuhë Angleze

EVEREST

SOPOTI

3

Gjuhë Angleze

DAJANA

XHAHO

4

Gjuhë Angleze

ERISA

LANKA

5

Gjuhë Angleze

ERTO

BERBERI

6

Gjuhë Angleze

PANDI

GJERGJEFI

7

Gjuhë Angleze

XHULIA

PERA

8

Mësuesi për Arsimin Fillor

ARTENISA

HASANLLARI (NERGUTI)

9

Mësuesi për Arsimin Fillor

KAMELA

AGOLLI

10

Mësuesi për Arsimin Fillor

OLTA 

BREGU

11

Admin. Bizn. në Turizëm

MIRBAN

XHUKELLARI

12

Menaxhim

RENALDO

DUSHI

13

Menaxhim

ERGENT

FELAH

14

Financë- Kontabilitet

IMPERJA

LAÇKA

15

Infermieri e Përgjithshme

ELSA

MANKOLLARI

16

Admin. dhe Politika Soc.

RIZA

MYFTARAGO

17

Infermieri e Përgjithshme

KRISTINA

DRAGOJ

18

Infermieri e Përgjithshme

ENEDA

ABASLLARI

19

Infermieri e Përgjithshme

XHULIA

KASTRIOTI

20

Teknologji Informacioni

JOANA 

PAPAGJONI

21

Matematikë- Fizikë

ELENA

LIÇKOLLARI

22

Agrobiznes

KLAJDI

AMETLLI

 

 

 

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com