NJOFTIM PËR STUDENTËT

Të gjithë studentët e ciklit të parë dhe të dytë të studimeve të cilët kanë kryer pagesën e plotë të tarifes së shkollimit për vitin akademik 2018 – 2019 (lista emërore e poshtëshënuar), deri më datë 19.04.2019 duhet të hapin një llogari bankare pranë bankave të nivelit të dytë (CREDINS) dhe të dorëzojnë pranë Drejtorisë së Financës vërtetimin me numrin e llogarisë.

Bazuar në Vendimin e Keshillit të Ministrave në fuqi, Drejtoria e Financës do të bëjë kthimin e plotë apo të pjesshëm të tarifës së paguar nga studentët e poshtëshënuar.

 
FAKULTETI I BUJQËSISË

Nr

Programi i studimit

Emri

Mbiemri

1

Agrobiznes

ERVIS

PUPA

 
FAKULTETI I EKONOMISË

Nr

Programi i studimit

Emri

Mbiemri

1

MP Admin. Biznesi

KLEO

GULIQANI

2

MP Turizem

LORELA

HYMERAJ (MUCOLLARI)

3

MP Admin. Biznesi

ALEKSANDER

VAKO

4

MP Turizem

DAJANA

GORA

5

Informatike Biznesi

EFTALI

BECKA

 

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË

Nr

Programi i studimit

Emri

Mbiemri

1

MP Histori - Gjeografi

DIONIS

SHEMBLIKO

2

MP Histori - Gjeografi

ELENA

SHUKE

3

MP Histori - Gjeografi

BRISILDA

BEGOLLI

4

MP Histori - Gjeografi

SUELA

CAPO

5

MP Histori - Gjeografi

SHIRLI

TRESKA

6

MP Histori - Gjeografi

EMILTO

PAPA

7

MP Histori - Gjeografi

ANXHELA

POCKA

8

MP Histori - Gjeografi

MEGI

PILO

9

MP Histori - Gjeografi

JORDI

HOXHALLI

10

MP Histori - Gjeografi

DORISA

TOPI

11

MP Histori - Gjeografi

XHEVAHIRE

AJRULLA

12

MP Histori - Gjeografi

ERMES

VEIZI

13

MP Gjuhe Angleze

ENDRI

XHAMBAZI

14

MP Gjuhe Angleze

ANXHELA

KODRA

15

MP Gjuhe - Letersi

ENEIDA

TOPALLI

16

MP Gjuhe - Letersi

ERJOLA

STRUGA

17

MP Gjuhe - Letersi

ARTILA

MANAFI

18

MP Gjuhe - Letersi

MARSIDA

KOZELI (NELI)

19

MP Gjuhe - Letersi

KLEA

CUKA

20

MP Gjuhe - Letersi

ELONA

ADEMI

21

Histori Gjeografi

KESIANA

ZHAMBAZI

22

Histori Gjeografi

KEVI

MUSKA

23

MSH Arsimin Fillor

JUDMILLA

LALAJ

24

MSH Arsimin Fillor

ANILA

POLOSKA

25

MSH Arsimin Fillor

DONIKA

ANDON

26

MSH Arsimin Fillor

JOHANA

MITRE (FOTO)

27

MSH Arsimin Fillor

LINDITA

LAHO

28

MSH Arsimin Fillor

BUJAR

AGO

29

MSH Arsimin Fillor

XHENSILA

COCI (CYREKU)

30

MSH Arsimin Fillor

DONALDI

POLOSKA

31

MSH Arsimin Fillor

VIOLA

HAMOLLI

32

MSH Arsimin Fillor

IRDI

KUMANI

33

MSH Arsimin Fillor

AIDA

HOXHA

 

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE

SHKENCAVE HUMANE

Nr

Programi i studimit

Emri

Mbiemri

1

MP Infermieristike

EDISON

PANOLLI

2

MP Infermieristike

MAJLINDA

GJANCI

3

MP Infermieristike

MAJLINDA

MYRTOLLARI

4

MP Infermieristike

BORALDA

CAKE

5

MP Infermieristike

NELSONA

VERDHO

6

Mami

ADELINA

LIMONI

7

Infermjeri e Pergjithshme

KLEJDIS

LAMI

8

Infermjeri e Pergjithshme

KRISTINA

DRAGOJ

9

Infermjeri e Pergjithshme

LORENA

CAKE

10

Admin. dhe Politika Sociale

ALEKSJA

KREKA

11

Admin. dhe Politika Sociale

ESMERALDO

HENA

12

Admin. dhe Politika Sociale

KAMELA

LLAPI

13

Admin. dhe Politika Sociale

AMBRA

KURTO

14

MP Teknologji Informacioni

RAJKARD

BEQIRLLARI

15

MP Teknologji Informacioni

EVA

BACKA

16

MP Matematike - Fizike

ERALBA

TOPI

17

MP Matematike - Fizike

REMINA

ISUFLLARI

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com