NJOFTIM PËR STAFIN AKADEMIK, NDIHMËS AKADEMIK DHE STUDENTËT

Në zbatim të strukturës së vitit akademik 2018-2019, të ndryshuar me vendim nr. 26, datë 18.1.2019 të Senatit Akademik ditët e shtuna të datave 30 mars, 6,13,20,27 prill, 4,11,18,25 maj dhe 1 qershor do të jenë DITË MËSIMI.

Në këto data do të zhvillohen ditët e orarit si më poshtë:

30 mars

Orari i ditës së hënë

6 prill

Orari i ditës së martë

13 prill

Orari i ditës së mërkurë

20 prill

Orari i ditës së enjte

27 prill

Orari i ditës së premte

4 maj

Orari i ditës së hënë

11 maj

Orari i ditës së martë

18 maj

Orari i ditës së mërkurë

25 maj

Orari i ditës së enjte

1 qershor

Orari i ditës së premte

 

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, KORÇË

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com