NJOFTIM PËR MATURANTËT 2019

Të dashur maturantë!

Filluan sot aplikimet për në universitete.

Ju njoftojmë se për të aplikuar në programet tona të studimit, gjatë periudhës 31 korrik – 5 gusht 2019, në portalin U-Albania, duhet të plotësoni formularin online të aplikimit duke zgjedhur 10 (dhjetë) programe studimi nga lista e programeve që ofrohen nga Universiteti “Fan S. Noli”.

Për t’u njohur me programet e studimit në Universitetin “Fan S. Noli” klikoni: https://www.unkorce.edu.al/sq/programet-e-studimit

Për programin e ri të studimit “Bachelor” në “Edukim Fizik dhe Sporte” nota mesatare e pranimit është 6.5

Për çdo paqartësi drejtohuni te Manuali shpjegues i formularit të aplikimit (A2).

https://www.unkorce.edu.al/sites/default/files/manual_aplikimi_maturant.pdf

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com