MUNDËSI PUNËSIMI NË DUBAI

Agjensia e Punësimit " ERCA" hap fushatat për mundësi punësimi në Dubai për pozicionet vakante si më poshtë:

• Mësuese për Arsim Parashkollor

• Supervizor shitjesh (Me eksperience në shitje dhe menaxhim )

• Kamarier/ Kryekamarier për të punuar në një rrjet Coffe Shop

Kushtet e kontratës dhe paga janë të kënaqshme.

Aplikantët duhet të jenë njohës të gjuhës angleze dhe të kenë eksperiencë pune të mëparshme. Për më tepër informacion rreth këtyre pozicioneve kontaktoni në numrat e agjensisë.  +355693750772,  +355699306646.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet