Lajmërohen të gjithë studentët e ciklit të parë të studimeve, Bachelor, të cilët kanë përfituar bursë për vitin akademik 2018-2019

 sipas vendimit përkatës të Këshillit të Ministrave dhe kanë hapur llogari bankare, të paraqiten pranë bankës përkatëse të nivelit të dytë për të tërhequr bursën.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com