ETJCA një nga agjencitë më të njohura në fushën e punësimit është në proces rekrutimi për studentët e Informatikës, IT dhe konvertimin e tyre në speciaistë, duke mundësuar trajnime në Itali si dhe kontrata pune.

I ftojmë studentët e Universitetit “Fan S. Noli” të aplikojnë.

Senior iOS Developer (pdf)

Senior Android Developer (pdf)

Senior Java Developer (pdf)

Senior Front-End Developer (pdf)

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com