APLIKIMET PËR BULETININ SHKENCOR TË FAKULTETIT TË SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se artikujt për botim në Buletinin Shkencor të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane mund të dërgohen në adresën e mëposhtme:

buletinifshnh@gmail.com

Afati i pranimit të punimeve është dt. 20.12.2018.

Artikujt mund të dërgohen në gjuhën shqipe ose angleze, ndërsa abstraktet duhen në të dyja gjuhët: shqip dhe anglisht.
 

 UDHËZIME PËR AUTORËT (kliko pdf)

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com