Sektori i Teknologjisë së Informacionit dhe Statistikës


Z. Edmond Gaçe - Përgjegjës

Z. Enton Tasho - Specialist

Z. Dhimitri Konini - Specialist

Znj. Daniela Horanlli - Specialist

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com