Në datën 4 dhjetor 2019, studentë të UNIKO morën pjesë në takimin “Të rinjtë drejt Evropës” të...

Në datat 22-24 nëntor, në mjediset e Rektoratit të UNIKO u zhvillua një seminar trajnues për...

Në datën 22 nëntor 2019, departamenti i shkencave sociale i Universitetit “Fan S. Noli”, në...

Në datën 21 nëntor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi një leksion të hapur për të drejtën...

Në datën 20 nëntor 2019, në mjediset e Rektoratit u zhvillua leksioni i hapur me temë "Fake News...


VEPRIMTARI

“TË RINJTË DREJT EVROPËS”- TAKIM I ZHVILLUAR NGA UNIVERSITETI MESDHETAR I SHQIPËRISË ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 4 dhjetor 2019, studentë të UNIKO morën pjesë në takimin “Të rinjtë drejt Evropës” të zhvilluar nga Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, mbështetur nga EUROPE AID IPA2014/...

“MENAXHIMI I KLASËS”- SEMINAR TRAJNUES ME MËSUES TË GJUHËVE TË HUAJA

Në datat 22-24 nëntor, në mjediset e Rektoratit të UNIKO u zhvillua një seminar trajnues për mësuesit e gjuhës së huaj mbështetur nga TEAVET dhe Qendra për Formimin e Vazhduar e...

FSHNH ORGANIZOI DITËN NDËRKOMBËTARE TË FILOZOFISË ME TEMË: “REFLEKSIONE NË FILOZOFINË E NIKOLA MAKIAVELIT”

Në datën 22 nëntor 2019, departamenti i shkencave sociale i Universitetit “Fan S. Noli”, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Filozofisë, zhvilloi simpoziumin shkencor me temë: “...

KQZ ZHVILLOI NJË LEKSION TË HAPUR PËR TË DREJTËN E VOTËS ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 21 nëntor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi një leksion të hapur për të drejtën e votës me studentë të UNIKO. Takimin e hapi pedagogu, dr. Eris Rusi, i cili...

“FAKE NEWS”- LEKSION I HAPUR NGA GAZETARI, Z. ILIR ALIAJ ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 20 nëntor 2019, në mjediset e Rektoratit u zhvillua leksioni i hapur me temë "Fake News", nga gazetari, z. Ilir Aliaj. Ky leksion u organizua nga Qendra për Zhvillimin dhe...

“MODELIMI SOCIAL DHE DELIKUENCA”- SEMINAR INFORMUES ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 17 nëntor 2019, në Amfiteatrin e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua seminari informues “Modelimi social dhe delikuenca”. Në këtë seminar, të organizuar nga...

UNIKO NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “MARIN BARLETI”, TIRANË

Në datën 16 nëntor 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe zëvendësrektori i Universitetit “Marin Barleti”, prof. dr. Artan Shyti nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit...

U PREZANTUA PËR STUDENTËT E UNIKO KONKURSI “KORRUPSIONI NË LENTE”

Në datën 15 nëntor 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO u prezantua konkursi “Korrupsioni në lente” i organizuar nga fondacioni “Qendra Evropiane” me mbështetjen e...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com