Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

SENSION INFORMUES MBI PROGRAMIN ERASMUS+YOUTH

Bëhuni pjesë e sensionit informues mbi programin Erasmus+Youth in Action, organizuar nga Sherbimi Kombëtar për Rininë dhe Beyond Barriers – Përtej Barrierave për të mësuar më tepër mbi mundësitë dhe format e aplikimit.

Takimi do të zhvillohet ditën e premte, date 16 shkurt 2018 ora 13:00 pranë Qëndrës Rinore Korçë.

Leave a Reply