• U ORGANIZUA FESTA E FUNDVITIT ME FËMIJËT E STAFIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”

  • INTERVISTË E REKTORIT TË UNIVERSITETIT TË KORÇËS PROF. DR. ALI JASHARI NË KUADËR TË BASHKËPUNIMIT ME KOLEGJIN UBT DHE UNIVERSITETIN E PRISHTINËS

  • EKSPERTJA BRITANIKE LISA KLEIN, ZHVILLOI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NJË LEKSION TË HAPUR PËR RREGULLOREN E FINANCAVE POLITIKE DHE ZGJEDHORE

  • INTERVISTË E REKTORIT TË UNIVERSITETIT " FAN S. NOLI", PROF. DR. ALI JASHARI GJATË VIZITËS NË KOLEGJIN UBT PRISHTINË

  • U PROMOVUA NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË LIBRI I PEDAGOGUT DR. ERIS RUSI "ËNDRRA E FUNDIT E NATËS"

Pages

Location (Map)

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts