Dega e Kurrikulave dhe Vlerësimit Institucional

DEGA E KURRIKULAVE DHE VLERËSIMIT INSTITUCIONAL

Msc. Olger Brame - Kryetar i degës së Kurikulave dhe Vlerësimit Institucional
email: olgerbrame@yahoo.com

a. Sektori i Mësimit dhe Kurrikulave

Msc. Albina Pajo - Specialiste
email: albina.pajo@yahoo.com

b. Sektori i Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit Institucional

Msc. Artur Prifti - Përgjegjës
email: arturprifti@rocketmail.com

Msc. Olger Brame - Anëtar (NjBSC)
email: olgerbrame@yahoo.com

Msc. Maria Dojçe - Anëtar (NjBSC)
email: maria.dojce@gmail.com

Prof.as Nikollaq Roshanji - Anëtar (NjBSC)
email: nikoro60@yahoo.com

Msc. Aida Mosko - Anëtar (NjBSC)
email: aidamosko@yahoo.com

c. Qendra e Karrierës dhe Alumni

Msc. Ersida Çuka - Specialiste
email: ersidacuka@gmail.com

Msc. Fotjola Stillo - Specialiste
email: fotjola77@gmail.com

d. Qendra e Ekselencës për formimin e vazhduar

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts