THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY

...

THE HISTORY AND THE OBJECTIVES OF THE FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF AGRICULTURE

...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF ECONOMY

...
PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 18 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

ACTIVITIES

THERE WAS PROMOTED IN THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY THE BOOK OF THE LECTURER DR. ERIS RUSI “ËNDRRA E FUNDIT E NATËS” (THE LAST DREAM OF THE NIGHT)

On 23 November, the Department of Language and Literature organized at the Faculty of Education and Philology the promotion of the book “Ëndrra e fundit e natës” with the author the lecturer, dr.

THE DEPARTMENT OF HISTORY AND GEOGRAPHY EXTENDED THE III SCIENTIFIC SEMINAR IN THE CONTEMPORARY HISTORY OF ALBANIA

On November 3, the Department of History and Geography hosted the III Scientific Seminar on Contemporary History of Albania, in cooperation with the Politico-Administrative Science Department of th

THE BRITISH EXPERT, LISA KLEIN, DELIVERED IN THE FACULTY OF NATURE AND HUMAN SCIENCES AN OPEN LECTURE ON POLITICAL AND ELECTORAL FINANCIAL REGULATION

On 15 December 2017, an open lecture was delivered on the topic: “Parties and Election Financing: International Standards and Good Practice" by Lisa Klein, Ph.D.

A JOINT ROUND TABLE AMONG THE UNIVERSITY FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY, UNIVERSITY "FAN S. NOLI" AND UNIVERSITY OF PRISTINA, IN THE CONTEXT OF INTERINSTITUTIONAL COOPERATION

On December 16, 2017, a joint forum was organized between the University for Business and Technology, “Fan S.

A COOPERATION AGREEMENT WAS SIGNED BETWEEN THE FACULTY OF PHILOSOPHY OF THE UNIVERSITY OF PRISTINA AND THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY OF THE UNIVERSITY OF KORÇA

On December 15, 2017, there was signed in the Senate Hall the cooperation agreement between the Faculty of Philosophy of the University of Pristina and the Faculty of Education and Philology of the

UNIVERSITY “FAN S. NOLI” KORÇË BROUGHT IN THE EXHIBITION OF THE FACULTY OF PHILOSOPHY OF THE UNIVERSITY OF PRISTINA “OCTOBER, 1ST THROUGH TIME PHOTOGRAPHS”

On October 15th the Albanian National Museum of Education, opened its doors for the exhibition “October 1st through time photographs”.

Pages

Subscribe to Front page feed

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts