THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY

...

THE HISTORY AND THE OBJECTIVES OF THE FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF AGRICULTURE

...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF ECONOMY

...
PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 18 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

ACTIVITIES

THE AUTHORITY FOR INFORMATION ON DOCUMENTS OF FORMER STATE SECURITY PRESENTED FOR LECTURERS AND STUDENTS OF “FAN S. NOLI” UNIVERSITY THE PROJECT “THE WALLS HAVE EARS TOO”

At a meeting with lecturers and students of the Faculty of Education and Philology, the Authority for Information on Documents of the Former State Security presented the project “The walls have ear

THE ACADEMIC AND ADMINISTRATIVE STAFF OF UNIKO PAY A VISIT TO UBT PRISTINA

A delegation from the University “Fan S. Noli” of Korça, headed by the Rector, prof. dr.

UNIVERSITY “FAN S. NOLI” SIGNED A COOPERATION AGREEMENT WITH AAB UNIVERSITY COLLEGE IN PRISTINA

Within the framework of the inter-institutional agreements, “Fan S. Noli” University has initiated a bilateral cooperation with the AAB University College in Pristina.

SCANDERBEG FIGURE IN THE ALBANIAN LITERATURE – AN ACTIVITY ORGANIZED BY THE DEPARTMENT OF LANGUAGE AND LITERATURE IN COOPRATION WITH “THIMI MITKO” KORÇA LIBRARY

On February 7, the Department of Language and Literature in cooperation with the library “Thimi Mitko” of Korça city, organized at the the Faculty of Education and Philology the scientific activity

“FAN S. NOLI” UNIVERSITY ATTENDED THE MEETING ORGANIZED IN THE FRAME OF ACCREDITING PROCESS CONCLUSION

On February 2, at the Faculty of Medical Sciences in Tirana, a meeting was held in the framework of the completion of the accreditation process by the British Agency and Albanian experts for 35 Alb

Pages

Subscribe to Front page feed

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts