THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY

...

THE HISTORY AND THE OBJECTIVES OF THE FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF AGRICULTURE

...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF ECONOMY

...
PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 18 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

ACTIVITIES

THE E-LEARNING PLATFORM FOR TEACHING FOREIGN LANGUAGES IS PRESENTED AT THE DEPARTMENT OF FOREIGN LAGUAGES

In September 27, 2017 in there was conducted a training activity related to the e-learning Platform, with the academic staff of  the

PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ IS HONORED WITH THE TITLE “FAN S. NOLI”

In September 27, 2017, based on the decision nr. 23, date 18.10.2016 of the Academic Senate, the Head of Department prof. as. dr.

STUDENTS’ GRADUATION CEREMONY - "ACADEMIC DAY 2017"

On July 17th, in the premises of “Tamara Nikolla" Sports Palace , took place the graduation ceremony of "Fan S. Noli" University’s students.

"STUDENTS TOWARDS SCIENTIFIC RESEARCH" - CONFERENCE ON BACHELOR AND MASTER PROGRAM STUDENTS’ WORK

In the framework of the activities of the Faculty of Education and Philology, on July 14th was held a student conference "Students towards scientific research" with research works of students of Ba

PROF. DR. NASHO JORGAQI DONATED TO “FAN S. NOLI" UNIVERSITY HIS RESEARCH ARCHIVE ON THE LIFE AND WORK OF FAN NOLI

On June 22,2017 at the Library “Kongresi i Manastirit ( Congress of Monastery)”/ Faculty of Education and Philology, Prof. Dr. Nasho Jorgaqi, donated to "Fan S.

Pages

Subscribe to Front page feed

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts