NJOFTIM SHUMË I RËNDËSISHËM PËR STUDENTËT E PROGRAMIT “INFERMIERI E PËRGJITHSHME”, QË KANË PËRFUNDUAR STUDIMET ME KOHËZGJATJE 3.5 VITE AKADEMIKE

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E PROGRAMIT TË STUDIMIT  “INFERMIERI E PËRGJITHSHME”, TË CILËT KANË PËRFUNDUAR STUDIMET ME KOHËZGJATJE 3.5 VITE AKADEMIKE NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” TË KORÇËS,  SE DIPLOMA E TYRE EKUIVALENTOHET ME DIPLOMËN “MASTER I SHKENCAVE” DHE I PËRSHTATET NIVELIT 7 TË KORNIZËS SHQIPTARE TË KUALIFIKIMEVE.

REKTORATI I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”, KORÇË

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts