DITËN E HËNË NË DATËN 8 MAJ 2017, ORA 12:00 NË SALLËN E KONFERENCAVE “TEODOR LAÇO” TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI”, ZHVILLOHET LEKSION I HAPUR ME TEMË “PËR NJË KONTRATË POLITIKE ME QYTETARËT”

Ditën e  Hënë në datën 8 maj 2017, ora 12:00 në Sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Universitetit “ Fan S. Noli”, zhvillohet leksion i hapur me  temë “Për një kontratë politike me qytetarët”, i ftuar Prof. Artan FUGA. Veprimtaria organizohet nga KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë me qëllim nxitjen e bashkëveprimit të shoqërisë civile, sferës akademike dhe të rinjve, në adresimin e problematikave të demokracisë shqiptare. Ftohen të marin pjesë studentë, anëtarë të stafit pedagogjik dhe aktorë të tjerë lokal me interes.

Location (Map)

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts