Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
May 20, 2022

Day

Në datën 20 Maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Fondacioni Shqiptar- Amerikan për Zhvillim (AADF) nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të qëndrueshëm mes...
Read More
Në datat 20-212022 u zhvillua kupa Universitare “Fan S. Noli” në volejboll për femra me pjesëmarrjen e ekipeve të volejbollit të femrave të: Universitetit “Hasan Prishtina” Universitetit të Tiranës Universitetit “Fan S. Noli” Ekipi “Korça-Volley”. Në ceremoninë zyrtare të hapjes së kësaj veprimtarie që u mbajt në mjediset e Qytezës së Fëmijëve përshëndeti pjesëmarrësit dekania...
Read More
Me moton “Të gjithë së bashku të gëzojmë” studentë të Fakultetit të Ekonomisë, departamenti “Marketing-Turizëm” zhvilluan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Jetimëve. Me të ardhura e grumbulluara nga vetë ata studentët u dhuruan vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës  “Lulet e vogla”, Korçë një program artistik me këngë e  kërcimë,...
Read More
Në Muzeun “Sterjo Spasse” në fshatin Glloboçeni, Bashkia Pustec u promovua monografia: “Integrime harmonike të pakicës maqedonase në Republikën e Shqipërisë-Rasti i minoritetit maqedonas në zonën e Prespës dhe Vërnikut” nga dr. Maria Dojçe, pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”. Në këtë promovim përshëndeti ambasadori kroat në Shqipëri,...
Read More
en_USEnglish