Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
March 2022

Month

Në datën 28 mars 2022, Fakulteti Ekonomik dhe Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizuan një veprimtari në të cilën u promovua Fjalori Krahasimor i 100 Gjuhëve i autorit Oriol Spaho (pas vdekjes). Në këtë veprimtari morën pjesë pedagogë e studentë të FE, si dhe ish-pedagogë, familjarë e të afërm të Oriolit. Dekani i...
Read More
Fakulteti Ekonomik dhe Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizuan një veprimtari në të cilën u promovua Fjalori Krahasimor i 100 Gjuhëve i autorit Oriol Spaho (pas vdekjes). Në këtë veprimtari morën pjesë pedagogë e studentë të FE, si dhe ish-pedagogë, familjarë e të afërm të Oriolit. Dekani i FE, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 26 mars 2022, Federata Shqiptare e Sportit Universitar në bashkëpunim me Shoqatën Sportive Studentore të Universitetit “Fan S. Noli” organizuan ecje në natyrë (hiking) në kuadër të projektit: “Rinia e së ardhmes, mes jetës Universitare, Sportit dhe Vullnetarizmit”, mundësuar nga Agjensia Kombëtare e Rinisë (AKR). Itinerari i lëvizjes për këtë rradhë ishte kalimi...
Read More
“Digjitalizimi i shërbimeve publike: Mundësitë dhe sfidat për shërbimet lokale në Shqipëri” ishte tema e një takimi të organizuar në kuadër të modulit “Jean Monnet” i mbështetur nga BE. Në këtë takim Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë u përfaqësua nga zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila foli për rolin e institucioneve...
Read More
Në datën 23 mars 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli”, në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale dhe departamentin e Edukimit, me mbështetjen e DORCAS AID, duke iu bashkuar veprimtarive të projektit të tyre “Adopto një gjyshe”, organizoi veprimtari në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Lumturisë, në mjediset e Fondacionit DORCAS. Gjatë kësaj...
Read More
Në datën 23 mars 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli”, në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale dhe departamentin e Edukimit, me mbështetjen e DORCAS AID, duke iu bashkuar veprimtarive të projektit të tyre “Adopto një gjyshe”, organizoi veprimtari në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Lumturisë, në mjediset e Fondacionit DORCAS. Gjatë kësaj...
Read More
Në datën 22 mars 2022, në kuadër të Ditës Botërore të Ujit, departamenti i Biologji-Kimisë në bashkëpunim me Shoqërinë Aksionere të Ujësjellës Kanalizimeve Korçë (UKKO sh.a.) organizuan një veprimtari me qëllim informues dhe ndërgjegjësues për rëndësinë e ujit. Veprimtaria u zhvillua në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, në prani të pedagogëve,...
Read More
Në datën 18 mars 2022, Fakulteti i Ekonomisë nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën “Association of Business Services Leaders Albania” me qëllim promovimin e edukimit në fushat e teknologjisë dhe të biznesit dhe për të përmirësuar programet shkollore në universitete në fushat BPO, ITO, SSC, R&D për tregun e huaj dhe vendas, duke përfshirë shërbime të...
Read More
Në datën 18 mars 2022, në vijim të trajnimeve të programit “Debati Ekonomik”, prane Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me Klubin Studentor të Fakultetit Ekonomik nga përfaqësueset e Junior Achivement of Albania (JAA), zj. Kristela Pashollari dhe zj. Eniana Kociaj. Sipas koordinatores së klubit, pedagoges Klaudia Lipi, ky trajnim ka në fokus fushën...
Read More
1 2 3 4
en_USEnglish