Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
January 13, 2022

Day

Në datën 13 janar 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me temë “Media Literacy në Universitete”, organizuar nga Instituti Shqiptar i Medias me studentë e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli”. Takimin e përshëndeti zëvendësrektorja për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila tha se...
Read More
en_USEnglish