Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
October 30, 2021

Day

Në datën 30 tetor 2021 Prefekti i Rajonit të Maqedonisë Perëndimore, z. Giorgios Kasapides shoqëruar edhe nga z. Velissarios M. Papadopulos, Këshilltar personal i zëvendësprefektit, nga Presidenti i Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë, z. Karataglidis Babis etj. u prit në takim nga zëvendësrektorja për projektet dhe shkencën në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Benita Stavre...
Read More
en_USEnglish