Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
September 23, 2021

Day

Në datën 23 shtator 2021 në kuadër të Ditës Evropiane të Sportit Universitar, në Universitetin “Fan S. Noli” Korçë u zhvillua një veprimtari me fokus rigjallërimin e sportit universitar. Në këtë takim të organizuar nga FSHSU në bashkëpunim dhe Universitetin “Fan S. Noli” ishin të pranishëm pedagogë të universitetit, studentë të programit “Edukim Fizik dhe...
Read More
en_USEnglish