Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Marredheniet me jashte (IRO)

Category

Institucioni dërgues: Universiteti Teknik, Cluj-Napoca, Rumani Programi Erasmus+ : Mësimdhënie Periudha: 28 prill 2022 -13 maj 2022 Viti akademik: 2021/2022 Gjatë periudhës 28 prill-13 maj 2022, pedagogia e Universitetit Teknik të Cluj-Napoca, Rumani, Ligia Mara Tomoiagă  zhvilloi disa leksione me studentë të programeve Bachelor dhe Master në “Gjuhë Angleze” të departamentit të Gjuhëve të Huaja,...
Read More
Në datë 20 Maj, Universiteti i Korçës dhe Fondacioni Shqiptaro Amerikan për Zhvillim – AADF, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje e përbashkët ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të qëndrueshëm...
Read More
Sending/Partner Institution: “Institut agronomique mediteeraneen de Montpellier”, France E+ Programme: Exchange Students Period: April 2022 – September 2022 Academic year: 2021/2022 I am Maya Bouhafs, an Erasmus student at the University Fan S. Noli in Korçe, Albania. I am and Agricultural Engineer majoring in crop breeding and production graduated from higher national school of Agronomy...
Read More
Sending/Partner Institution: “Institut agronomique mediteeraneen de Montpellier”, France E+ Programme: Exchange Students Host Institution: “Fan S. Noli” University Period: April 2022 – September 2022 Academic year: 2021/2022 I, Malak Hazimeh, Lebanese, an Agriculture engineering student. I am studying in France at the ”Institut agronomique mediteeraneen de Montpellier” and I havechosen “Fan S. Noli” University, Korce,...
Read More
Sending/Partner Institution:“Institut agronomique mediteeraneen de Montpellier”, France E+ Programme: Exchange Students Period: April 2022 – September 2022 Academic year: 2021/2022 I am Paula Llorens Esbri, a Spanish student of the Agricultural Engineering, working on a Research Project at “Fan S. Noli” University in the frame of Erasmus+ Programme. More specifically, I have attended Bachelor studies...
Read More
On May 03-06, 2022 academic staff and students from “Fan S. Noli” University participated in the Kick-off event of the launching of E-tutor qualifications 2021 in the framework of VALEU-X Project, comprised of a series of four workshops and self-study assignments. The event was organized at the Technical University of Dresden, Germany with the participation of many invited...
Read More
Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” Universiteti i Tiranës Universiteti Bujqësor, Tiranë (UBT) Albanian University, Fakulteti i Shkencave Shoqërore Universiteti i New York-ut, Tiranë Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë Kolegji Universitar TBU – Tirana Business University Universiteti “Marin Barleti” Kolegjit Universitar “Logos”, Tiranë Universiteti i Sporteve, Tiranë “Nehemiah Gateway” University, Poradec             *      *        *  Akademia e...
Read More
Department: Teaching and Research E+ Programme: Exchange academic staff Partner/Sending Institution: Institut Agronomique Mediterranean de Montpellier Academic year: 2021/2022 On April, 4-8 2022, Tristan Berchoux, Professor of Rural Geography and Gis, in Montpellier, France completed a cycle of open lectures with the students of “Fan S. Noli” University. The first lecture was held under the topic...
Read More
CIHEAM-IAMM- International Center for Advanced Mediterranean Agronomic Studies-Mediterranean Agronomic Institute Montpellier  University of Porto, Portugal “St Kliment Ohridski” University, Sofia, Bugaria University of Library Studies and Information Technologies SULSIT, Sofia, Bulgaria  University of National and World Economy, Sofia, Bulgaria “Neofit Rilski” University, Blagoevgrad, Bulgaria “St. Cyril & Methodiuus” University of Veliko Tarnovo, Bulgaria Agricultural University...
Read More
Training Mobility Faculty of Mathematics and Natural Sciences E+ Programme: Exchange administrative staff Partner/Sending Institution: South-West University “Neofit Rilski” Academic year: 2021/2022 On February, 23-25, 2022, a delegation of academic and administrative staff of the “Neofit Rilski”, University, Bulgaria visited University “Fan S. Noli”, Korça, in the framework of cooperation between the two institutions. During...
Read More
1 2 3
sqAlbanian