Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Nëntor 2021

Month

Në datën 22 nëntor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, përgjegjësi i departamentit të Gjuhëve të Huaja, phd. Daniela Stoica dhe pedagogu, dr. Eris Rusi zhvilluan një takim me deputetin e parlamentit rumun, z. Bogdan Alin Stoica, me z. Radu Cosmin Savulescu,...
Read More
Në datën 18 nëntor në mjediset e Rektoratit u zhvillua një takim në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit “Fan S. Noli” dhe Universitetit “Ovidius” të Rumanisë. Në takim ishin të pranishëm drejtues të të dy institucioneve: zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, UNIKO, dr. Benita Stavre, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, dekani i FEF, prof....
Read More
Në datën 18 nëntor në mjediset e Rektoratit u zhvillua një takim në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit “Fan S. Noli” dhe Universitetit “Ovidius” i Konstantas të Rumanisë. Në takim ishin të pranishëm drejtues të të dy institucioneve: zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, UNIKO, dr. Benita Stavre, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, dekani i...
Read More
Në datën 17 nëntor 2021, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli”, rektori , prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektorja për projektet, dr. Benita Stavre zhvilluan një takim me drejtoren e Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar, znj. Fjoralba Prifti dhe me drejtoren e Bibliotekës “Thimi Mitko”, Korçë, znj. Jorida Tollkuçi. Fokusi i takimit ishte zgjerimi...
Read More
Startoi në datën 17 nëntor 2021 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli”, Kampionati ekipor i shahut “Vangjo Boboshtica”, i cili organizohet nga Shoqata Studentore Sportive e Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Shahut. Në garë janë 12 shkolla të mesme të qarkut të Korçës. Në këtë ditë të parë...
Read More
Në datën 15 nëntor 2021, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua sesioni i parë i turneut informativ për thirrjet për projekte organizuar nga Fondi i Ballkanit Perëndimor (WBF). Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë, studentë dhe përfaqësues të Organizatave të Shoqërisë Civile, Korçë. Takimin e përshëndeti nënkryetarja e Bashkisë Korçë, znj....
Read More
Në datën 15 nëntor 2021, studentët e Universitetit të Korçës u njohën me Programin Kombëtar të Debatit Universitar, i cili ka për qëllim të fuqizojë të rinjtë që të jenë qytetarë proaktivë, të mirëinformuar, të zotërojnë kompetenca të të folurit në publik etj.  Prezantimin e bëri specialist i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit, Universiteti “Fan...
Read More
Në datat 8-9 nëntor 2021, në kuadër të akreditimit të programeve të studimit, grupi i ekspertëve të vlerësimit të jashtëm zhvilloi një tjetër vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” sipas agjendës të përcaktuar nga ASCAL (Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë). Fillimisht ekspertët zhvilluan takime me stafin dhe studentët për të marrë...
Read More
Në datën 3 nëntor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” merr pjesë në panairin ‘EU4Education’, i cili organizohet në mjediset e Europe-House në Tiranë. Qëllimi i këtij panairi është informimi i studentëve dhe të rinjve për “Erasmus+ mobilities”. Në stendën e UNIKO, specialistë të Sektorit të Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë janë duke prezantuar dhe promovuar...
Read More
1 2 3