Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
5 Nëntor, 2020

Day

Në datën 5 Nëntor 2020, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u përurua libri “Miqësi nëpër kohëra”-përbashkësi shqiptaro-rumune, me autor ambasadorin e Rumanisë në Tiranë, prof. Mircea Perpelea, si dhe z. Marcel N. Popesku. Takimin e hapi përgjegjësja e departamentit të Gjuhës Angleze, phd. Daniela Stoica, e cila tha se organizatore e këtij...
Read More